Életmód

110 ezerbe kerül a legdrágább hajmosás

A londoni Harrods áruház fodrászatának legborsosabb árú szolgáltatása a luxushajmosás. Kérdés, kinek futja arra, hogy gyémántporral mossák a fejét.
A Harrods mosószalonja
A Harrods mosószalonja

A 320 fontot, azaz megközelítőleg 110 000 forintot kóstáló kezelés során a vendég haját a Truffle By Fuente samponnal és kondicionálóval mossák meg, mely szarvasgomba-kivonatot, valamint gyémánt- és meteoritport tartalmaz. A szolgáltatásban benne foglaltatik még egy lávaköves fejmasszázs, valamint a hajszárítás.

A gyártó állítása szerint a különleges sampon és balzsam „intelligensen” reagál a haj típusára és állapotára: felismeri, mire van szüksége és abban erősíti, így a haj egészségesebb, puhább és a szó szoros értelmében gyémántfényű lesz.

Aki nem ragaszkodik ahhoz, hogy a szalonban mossák és szárítsák be a haját, csupán a különleges hajápoló termékek előnyös hatásait szeretné élvezni, a Harrodsban otthoni használatra is megvásárolhatja azokat: a sampon és a balzsam együtt 275 fontba, azaz 93 000 forintba kerül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top