Életmód

Rezgő szemvibrátor segít sötét karikákon?

Teafiltert, uborkát vagy speciális krémeket már sokan bevetettünk a szem körül megjelenő karikák ellen, de a japánok persze erre is kifejlesztettek egy kütyüt.
Rezgő szemkütyü
Rezgő szemkütyü
Fotó: japantrendshop.com

Bár a vibrátorról a legtöbb embernek egészen biztosan valamilyen erotikus tartalom ugrik be, a rezgő eszközök nemcsak az erogén zónák izgatására alkalmasak – legalábbis erre épül a szemkarikák eltüntetésére kifejlesztett szemvibrátor.

Az elemmel működő csodaszerkezetnek kikiáltott eszköz rezeg, melegít, és naponta csak három percig kell használni, hogy a gyártó állítása szerint újra friss és üde legyen a szem alatti terület.

Mielőtt viszont bárki kifizetné a 132 dolláros (kb. 30 ezer forintos) vételárat, előbb nézzen körül az online boltocskában, és ha a hasonló vibrációs szépészeti eszközök – az orrformázó csipesz, a mosolyjavító szájbetét, a csípőalakító párna és a hangjavító cumi – után még komolyan tudja venni az eszközt, úgy lebeszélni senkit nem fogunk róla.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top