Életmód

Ledagadtozta Christina Aguilerát a lefogyott celeb

Bár kétségtelen tény, hogy Christina Aguilera jelenleg nincs épp a legjobb formában, Kelly Osbourne mégsem a legmegfelelőbb személy, aki kritizálhatja ezért.

Kelly Osbourne a nyáron egyszer már „dagadt ribancnak” titulálta Aguilerát, most pedig újabb alkalmat talált, hogy beszóljon az énekesnőnek.

Aguilera a Cardiffban megrendezett Michael Jackson-emlékkoncerten lépett színpadra egy, a jelenlegi testalkatához bizony – finoman szólva – nagyon előnytelen szerelésben. Kelly pedig ezt egy tévéműsorban azonnal kommentálta is: „Én sosem voltam ennyire dagadt.”

Kely felejt
Kelly könnyen felejt, de Aguilera valóban rosszul választott ruhát (jobbra)

Az Osbourne lány valóban rengeteget fogyott az elmúlt két évben, és az ügyes stylistoknak köszönhetően sokkal jobban is néz ki. Úgy tűnik azonban, hogy az átalakulás sokat rontott a memóriáján, hiszen ha valakinek, neki aztán igazán át kellene éreznie, hogy milyen az, ha valaki súlyproblémákkal küzd, és ráadásul nem képes az alkatának megfelelően öltözködni…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top