nlc.hu
Életmód
Magne B6-tal legyőzzük a feszültséget

Magne B6-tal legyőzzük a feszültséget

Mindenki életében adódnak olyan időszakok, amikor a túlzott elvárások miatt úgy érezzük, minden probléma egyszerre csap le ránk. Az év vége és az ünnepek közeledtével azonban nemcsak munkahelyünkön, de családon belül is fölénk tornyosulnak a megoldandó feladatok és a problémák. Az ilyenfajta stressz feszültséget okoz bennünk, amitől ingerültek leszünk. Mivel azonban a külső körülményekből eredő stresszforrásokat nem tudjuk megszüntetni, saját magunkat kell ellenállóbbá tenni azzal szemben.

Állandósult feszült állapotban a szervezet kimerül, magnéziumhiány léphet fel. Sajnos az átlagos étkezési szokások mindössze 210–270 mg-t biztosítanak e fontos elemből, kevesebbet a szükségesnél, így fontos a pótlása. Nem mindegy azonban, hogyan tesszük mindezt. A magnézium felszívódását ugyanis nagymértékben befolyásolja, mivel juttatjuk be a szervezetbe.

MagneB6-tal legyőzzük a feszültséget

 

A Magne B6 az egyik legjobban felszívódó magnéziumsót tartalmazza. A B6-vitamin pedig nemcsak segíti a magnézium bejutását, sejtekben maradását, de elősegíti a béltraktusban való felszívódását is.

Bár stresszt kiváltó tényezők az életünk szerves részét képezik, hatásukkal szemben szervezetünk ellenállóbb, ha a megfelelő magnéziumellátottságot biztosítani tudjuk. A Magne B6 pótolja a szervezetből hiányzó magnéziumot, így felkészíti szervezetünket a jobb ellenállásra, hogy könnyebben birkózzunk meg a mindennapok nehézségeivel, újra harmonikusan élhessünk, és másokra is több figyelmet tudjunk fordítani.

www.magneb6.hu

 

 ———————————————————————————————————————————–

 

 

 

Vény nélkül kapható gyógyszer

 

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top