Életmód

Utálja a haját a nők döntő többsége

Kevesen vannak, akik maximálisan elégedettek a hajunkkal. Egy felmérés szerint még annál is kevesebben, mint gondolnánk.
Önálló életet él
Önálló életet él

18 és 65 év közötti nőket kérdeztek meg egy nemzetközi kozmetikai cég részére készült felmérésben arról, hogyan viszonyulnak a saját hajukhoz. 

A válaszadóknak mindössze 7 százaléka elégedett frizurájával, míg 93 százalékuk mondta, hogy valamilyen szempontból elégedetlen vele. A legtöbben arra panaszkodtak, hogy a hajuk egész egyszerűen önálló életet él, soha nem olyan és nem áll úgy, mint ahogy szeretnék.

A megkérdezettek majdnem fele a reggeli készülődés során fontosabbnak tartja, hogy megfelelően beállítsa a haját, mint azt, hogy egyen valamit. 39 százalék inkább a haját csinálja meg, mint hogy sminkelne, 35 százalék pedig hajlandó akár korábban is felkelni azért, hogy elég ideje legyen a hajával foglalkozni.

A felmérésből kiderült továbbá, hogy a nők 58 százaléka naponta legalább háromféle hajápoló terméket használ a frizurája elkészítéséhez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top