Életmód

Madonna visszakapta az arcát

A popdíva két hónappal ezelőtt ijesztően nézett ki, de még idejében észbe kapott, és visszavett a túlzásba vitt fiatalító kezelésekből. Újra önmaga.

Madonna szeptemberben, a Velencei Filmfesztiválon párnaszerűvé pumpált arccal, önmaga torz viaszmásaként jelent meg. Akkortájt úgy tűnt, hogy végül őt is elérte a plasztikafüggők végzete: addig „fiatalították”, míg meg nem öregedett.

 

Madonna szeptemberben...
Madonna szeptemberben…

 

... és a napokban
…és a napokban

 

 Képek: dailymail.co.uk/Northfoto

 

A róla megjelent friss fotókon azonban – melyek a napokban készültek New Yorkban, ahol egy táncosoknak rendezett tehetségkutatón zsűrizett – az énekesnő arca újra olyan, amilyennek az elmúlt években megszokhattuk: a koránál jóval fiatalabbnak látszik, viszont egyáltalán nem torz.

A sztár egyik barátja egy amerikai bulvármagazinnak úgy nyilatkozott, Madonna a róla készült felvételeket látva rádöbbent, hogy túlzásba vitte a botoxot és az egyéb fiatalító beavatkozásokat, és úgy döntött, felhagy velük, mert attól tartott, hogy úgy fog kinézni, akár egy szörnyszülött.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top