Életmód

Soha nem mosogat Kate Moss kézdublőre

Az ötmillió fontra biztosított bársonyos kéz birtokosa elárulta, mitől annyira szép a hirdetésekből jól ismert testrész. Már a jó géneken kívül.
A híres kéz
A híres kéz

Gemma Howorth kezeiért Amerikától Ausztráliáig rajonganak, bőre bársonyosan puha és makulátlan, ujjai hosszúak, körmei is irigylésre méltók. A modell rendszeresen kölcsönzi kezét fotókampányoknál olyan szupersztároknak, mint Kate Moss, vagy éppen Lily Cole.

A modell eddig 250 tévéreklámhoz és számtalan címlaphoz adta kezét, amelyet napozáskor kesztyűbe bújtat. A kézápolás titka azonban szerinte a mandulaolaj.
Gemma egy-egy szerződéssel akár 2500 fontot is keres, érthető, hogy a megélhetését biztosító testrészeit ötmillió fontra biztosította a Lloyds társaságnál.

Azért nem könnyű neki, legalábbis egy brit lap amiatt sajnálta, hogy még a hűtő vagy táskája kinyitásakor is nagyon óvatosnak kell lennie, a kezeire leselkedő veszélyek miatt. Mi inkább 45 éves férjét sajnáljuk, ugyanis Gemma annyira félti a kezét, hogy soha nem mosogat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top