Életmód

Egyre csak fogy Angelina Jolie – fotók

Sosem volt ugyan duci, de a hatgyermekes színésznő mostanság soványabbnak tűnik, mint valaha. Nem csoda, egészségtelenül keveset eszik.

Nemrég a vietnami repülőtéren kapták lencsevégre Angelina Jolie-t, akinek már ijesztően beteges a megjelenése, szinte csont és bőr. Állítólag csupán 44 kilót nyom, ami 172 centiméteres magasságához bizony nagyon kevés.

Az amerikai Grazia Magazin nemrég megjelent cikke szerint Angelina ritkán eszik rendesen, és gyakran kihagyja az étkezéseket. Gyakori, hogy naponta csak 600 kalóriának megfelelő ételt fogyaszt, ami egy drasztikus fogyókúrának felel meg.

Általában kókuszolajjal leöntött gabonapelyhet eszik reggelire, ebédidőben pedig sokszor csak egy turmixra van ideje, mert állandóan rohan. Állítólag sokan aggódnak miatta; a barátai, ismerősei könyörögnek, hogy egyen.

 
Lóg rajta a ruha
Lóg rajta a ruha
Fotó: dailymail.co.uk
 
Csont és bőr a karja
Csont és bőr a karja
Fotó: dailymail.co.uk

A média az utóbbi években alaposan nyomon követte a sztár súlyának ingadozását, aki néhány éve, édesanyja halála után érte el a mélypontot. Akkor így nyilatkozott: „Mindig vékony voltam, és idén elveszítettem az anyukámat. Sok mindenen mentem keresztül. Az emberek azonban ahelyett, hogy érzelmi okokra gondolnának, azt feltételezik, azért fogyok, hogy beleférjek a szűk farmerokba.”

Egyes vélemények szerint Angelina soványsága egyértelműen a túlhajszolt életmódnak tudható be: az állandó egyensúlyozás a munka, a gyerekek és az utazás között nagyon megterhelik a színésznőt. Sokan célozgatnak arra is, hogy megromlott a házassága Braddel. Pitt ugyanakkor nemrég maga cáfolta egy interjúban, hogy válságban lenne a kapcsolatuk, sőt azt állította, szorosabb, mint valaha: „Angie nagyszerű édesanya. Annyira boldog vagyok, hogy ő az enyém.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top