Életmód

Szexinek érzi magát a 115 kilós rúdtáncosnő

Bár az alkata a legkevésbé sem szokványos, a fiatal nőt ez egyáltalán nem tartja vissza attól, hogy rúdtáncversenyeken induljon.

Szexinek érzi magát a 115 kilós rúdtáncosnőA 26 éves, 115 kilós anyuka, LuAyne Barber öt évvel ezelőtt kezdett rúdtáncolni, pár hónappal azután, hogy világra hozta első gyermekét. Saját bevallása szerint már régebben is ki szerette volna próbálni ezt a sportot, de túlsúlya miatt sokáig nem mert belevágni.

LuAyne egy hormonális betegség miatt gyerekkora óta komoly súlyproblémákkal küzd, emiatt mindig is szégyellte a testét. Azt mondja, a rúdtáncórákon érezte először szexinek magát.

A művésznevén Luluként ismert nő három éve rendszeresen indul rúdtáncversenyeken is. Mindenféle bonyolult figurát meg tud csinálni a rúdon, és a fellépőruhája is hasonló, mint a vékony rúdtáncosoké: apró sortokban, dresszekben áll a közönség elé, maximálisan felvállalva a testét. Bár versenytársai olykor partra vetett bálnának csúfolják, azt mondja, ez nem tántorítja el attól, hogy azt csinálja, amit szeret. Egyre bővülő rajongótáborral rendelkezik, a legnagyobb rajongója pedig a férje.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top