Életmód

Eltűnt egy nő műmelle edzés közben

Egy pilatesgyakorlat közben "beszippantotta" a nő teste a mellében lévő implantátumot.

Eltűnt a mellimplantátum a nő testébenAz 59 éves amerikai nő melleit rákos daganat miatt el kellett távolítani, majd a helyreállító műtét során emlőimplantátumokat kapott. Az asszony egy pilatesedzésen épp egy légzőgyakorlatot végzett  ennek során a mellkasi üregben megnövekszik a nyomás –, amikor egyszer csak azt érezte, hogy a bal mellében lévő implantátumot beszippantja a teste. Az esetet követően az asszonyt azonnal kórházba szállították, ahol az orvosok a tüdeje és a bordái közti üregben találták meg az implantátumot.

A szakemberek szerint az implantátum azért mozdulhatott el ily módon a helyéről, mivel a nő korábban egy szívműtéten is átesett, ettől meggyengültek bordái, a gyakorlat végzése közben pedig ezek közé csúszott az implantátum, miután átszakította a műtéti heget. Az említett pilatesgyakorlat végzése tehát nem jelent veszélyt minden egyes mellimplantátummal rendelkező nő számára, az asszony bizarr esete egyedülálló.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top