Életmód

Betartotta újévi fogadalmát: 120 kilóról fogyott le

Te is megfogadtad, hogy idén megszabadulsz a felesleges kilóktól? Egy négygyermekes anyuka egy évvel ezelőtt ezt tette, és nem csak a levegőbe beszélt.

Az újjászületett anyuka másokat is arra buzdít, hogy tegyenek újévi fogadalmat, neki ugyanis bejött, amire a legtöbben csak legyintünk: a 34 éves brit nő egy éve még több mint 120 kilót nyomott, mostanra azonban elérte a megálmodott 70 kilós testsúlyt.

„A régi képeimet nézve ijesztő, hogy hagyhattam el magam annyira. A gyerekeimnek sem volt jó, állandóan fáradt voltam. Aztán odáig jutottam, hogy az egészségem is veszélybe került” – nyilatkozta a nagycsaládos Cathrine Powell, akinek elszántsága inspiráció lehet mindenki számára.

 
Ilyen volt tavaly szilveszterkor...
Ilyen volt tavaly szilveszterkor…
 
...és ilyen lett
…és ilyen lett

 

A négygyermekes anyuka tavaly januárban tett fogadalmat: sebészi beavatkozás nélkül átalakítja életét, de úgy, hogy közben a családjával is eleget foglalkozik. Csatlakozott egy fogyókúrás klubhoz, és megváltoztatta életmódját: jókat eszik, de csak egészséges ételeket és módjával, és sokkal többet sportol.

„Bárki elhatározhatja magát újévkor, de a küzdelmet már kevesen csinálják végig. A fogyókúrás klubban támogatjuk egymást, és így sokkal könnyebb” – nyilatkozta Cathrine, aki a sikerein felbuzdulva most másoknak is segíteni szeretne. Megalapította saját életmód-tanácsadó vállalkozását, mert hisz benne, hogy a számára hatásos módszerekkel mások is hasonló sikereket érhetnek el.

Cathrine Powell régi nadrágjával
Cathrine Powell régi nadrágjával
Fotók: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top