Életmód

Megjelent a Nők Lapja Psziché legújabb száma!

Már kapható a Nők Lapja Psziché legfrissebb száma, melyben többek közt arra keressük a választ, vajon megnevelhető-e a férfi. A most megjelent magazinban a szextabuk ledöntésére is vállalkozunk.

Megjelent a Nők Lapja Psziché legújabb száma!A tartalomból:

  • Egy nap a pszichiátrián
  • A szülésről őszintén – Csodálatos élmény vagy komoly trauma?
  • Boldogság, gyere haza!
  • Hogyan legyünk optimisták?
  • Megnevelhetünk egy férfit?
  • Ledöntjük a szextabukat – interjú Lux Elvirával és Mester Dórával

 

Nők Lapja Psziché előfizetési akció
Fizess elő magazinunkra most egy évre (6 lapszám) 2160 forintért, és ha az első 80 befizető között vagy, Csíkszentmihályi Mihály és Eugene Halton Tárgyaink tükrében című könyvét kapod ajándékba!

Mi a szerepük a tárgyaknak a mai világban? Miért tulajdonítunk különböző jelentéseket a minket körülvevő dolgoknak? Csíkszentmihályi Mihály és Eugene Halton a századfordulón 80 chicagói családnál végzett felméréseket, és meglepő összefüggéseket talált az anyagi javakhoz való viszony, a modern kultúra és az egyénről való gondolkodás között. A Tárgyaink tükrében izgalmas és tanulságos olvasmány, hiszen számos eszközt használunk mindennapjaink során, és sajátos viszonyt alakítunk ki ezekkel. (Libri)

Megrendelési határidő: 2012. 04. 10.
Befizetési határidő: 2012. 04. 24.

A könyvet a befizetéstől számított 3 héten belül postázzuk az első 80 befizető részére. A termékkel kapcsolatos reklamációt a kézhezvételtől számított 1 hónapig fogadunk el. Jelen akció nem vonható össze kiadónk egyéb meghirdetett akcióival. Az előfizetési ár az előfizetés időtartama alatt nem minden esetben tartalmazza a laphoz csomagolt termékeket. Az ár csak belföldi kézbesítésre érvényes.

Részletek és megrendelés itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top