Életmód

Barátai szerint nem volt beszámítható Whitney Houston

A tragikusan elhunyt Whitney Houston barátai a People magazinnak beszéltek arról, hogy az énekesnő komoly pszichés problémával küzdött.

Barátai szerint nem volt beszámítható Whitney HoustonA popszupersztár barátai arról meséltek a magazinnak, hogy a színésznő komoly mentális és pszichés problémával küzdött, ezek vezettek a halálához. „Már nem volt önmaga, nem volt tisztában azzal, mit miért tesz. A hangja teljesen tönkrement, és a nagy visszatérése nem úgy sikerült, ahogyan szerette volna. Ennek pedig egyetlen oka volt, mégpedig az, hogy már nem volt hangja” – mondja egy barát a People magazinnak.

A 48 éves Grammy-díjas énekesnő a visszatérését tervezte, nemcsak a színpadon, de a filmvásznon is, csakhogy nem volt meg hozzá a régi tehetsége. „Minden fájdalmának ez volt az oka. Amikor 2009-ben a stúdióban rögzítették a visszatérő albumát (I Look to You in) alig jött ki használható hang a torkán. A sokéves drog- és alkoholhasználat megtette a hatását. Ez pedig tönkretette őt. A zeneiparban van egy mondás: »Csak annyira vagy jó, mint amilyen jó a legutolsó slágered.« Ez akkor is igaz rád, ha te vagy Whitney Houston. És ő már rég nem tudott maradandót alkotni” – állította a névtelen forrás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top