Életmód

Átnevezik a legférfiasabb magyar teret

Március 8-án két teljes órán keresztül Hős nők tere lesz a Hősök teréből, ahol sok más program mellett színpadra lép az a nő és az a férfi, aki a legtöbbet tette a nőkért. És a nőt már ismeritek is innen, a Nők Lapja Caféról!

Átnevezik a legférfiasabb magyar teret A „Nő, aki a legtöbbet tette a nőkért” – idén állandó szerzőnk, Soma érdemelte ki. Tavaly Halász Pálma civil jogvédőnek és Till Attila televíziós műsorvezetőnek ítélték a megtisztelő címet.

A”Férfi, aki a legtöbbet tette a nőkért” díj tulajdonosa azonban még nincs meg. A bizottság valószínűleg nem tudja eldönteni, hogy egy sármos vagy egy segítőkész pasit válasszanak. Mi javasolnánk Berki Krisztiánt, aki minden egyes pitiáner húzásával mosolyt csal az arcunkra, vagy Sebestyén Balázst, aki megértő támasza volt a VV5 női játékosainak. Te kit választanál?

A nőnapi program délután négykor veszi kezdetét, és a szervezők remélik, hogy minél többen lesznek kíváncsiak, hogy milyen az, amikor a nők átveszik a hatalmat a téren. Minden megjelenő hölgyet virággal és egyéb ajándékokkal köszöntenek, úgyhogy már ezért megéri kimenni a térre.

Somának gratulálunk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top