Életmód

5+1 szépítő, nyugtató recept tavaszra

Hetente legalább kétszer próbálj megszervezni egy órányi kizárólagos fürdőszoba-használatot. A test- és lélekápoló kényeztetéshez mi finom fortélyokkal járulunk hozzá.

Karcsúsító fahéj
Keverj össze 2 evőkanál olívaolajat 4 evőkanál tejszínnel, 1 evőkanál mézzel, 3 evőkanál túróval és 1 kávéskanál fahéjjal! A keveréket egyenletesen oszlasd el a combodon, és tekerd be a lábad műanyag fóliával! Fél óra után csomagold ki magad, és mosd le a keveréket! A kezelés eltünteti a cellulitiszt és bársonyossá teszi a bőrt.

Ránctalanító lenmag
5 evőkanál lenmagot szórj 8 evőkanál vízbe, és 10 percig hagyd benne duzzadni! Vidd fel megtisztított arcodra, és 20 percig pihenj, végül nedves vattakorongokkal mosd le! A pakolás feszesíti a bőrt és hidratál.

Tisztító cukor
5 evőkanál porcukorból és 3 evőkanál olívaolajból készíts bőrradírt! Körkörös mozdulatokkal dörzsöld át vele a tested, és zuhanyozz le a szokásos módon! Így eltávolíthatod az elhalt hámsejteket.

Frissítő narancsfürdő
Gazdagítsd a fürdővized 4-4 csepp gyömbér- és narancsolajjal meg 1 evőkanál mézzel! 15 percre merülj el benne, és élvezd a kényeztetést, majd az üdeséget!

Nyugtató ánizs
Egy csészényi meleg tejbe keverj késhegynyi őrölt csillagánizst és 1 teáskanál mézet, majd lassan kortyold el!

+1 A fenti ánizsos receptet szeretnéd feldobni? Egy csipet fahéjjal, egy csipet mézeskalács-fűszerkeverékkel és 4 cl kávélikőrrel is ízesítheted az italt. Kiváló stresszűző.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top