Életmód

10 dolog, amit a férfiaknak tudniuk kell a nőkről

Általában egy élet is kevés, hogy a másik nemet igazán megismerjük. Segítünk, hogy tisztában légy vele, ha már meghódítottad, hogyan tarthatod meg a nagy Őt.

1. A testünk nem egy központi power gombbal hozható működésbe, mint a legtöbb normális ketyeréd. Miközben legszívesebben nekiesnél a mértani közepén, előbb némi kényeztetésben kell részesítened.

2. A nő a szerelemben keresi a gyönyört, míg te a gyönyörben a szerelmet. Ezt úgy is szokták mondani, hogy a legfontosabb szerved után mész, és hát tényleg. Az már egy bizonyos érettségi szint, amikor nem képzeled szerelemnek a szexuális kielégülést.

3. A nő elsősorban tartozni akar valakihez, míg te sokkal inkább szabadságra vágysz. Mi szex után mindjárt érzelmi húrokat pengetünk, és kapcsolatot kezdünk építeni, míg te megmosakodsz, és jó érzéssel továbbállnál.

4. Amikor meghódítasz egy nőt, akkor valójában az történik, hogy ő kiválaszt téged. Vadászösztönödnek engedve vagy mindenre lősz, ami mozog, vagy minőségi vadász lévén kiválasztod a nagyvadat, becserkészed, megközelíted… és akkor ő rád mosolyog, és megengedi, hogy elejtsd!

5. A nők viselkedésében „fönt és lent periódusok” vannak. Egyszer odaadó, a kedvedben jár, dorombol, máskor beborul, kedvetlen, mindenbe beleköt, nem tudsz jót tenni, és olykor robban… Egyszerű lenne a periódusait a menstruációs ciklusával magyarázni, de vagy van összefüggés, vagy nincs.

6. Szeretünk mártírkodni, sértetten feláldozzuk magunkat. Ahelyett, hogy őszintén megmondanánk: elegünk van abból, hogy lusta disznó vagy. Miközben te örülsz, hogy a dolgok megoldódnak, és ezért nem kell tenned semmit, nem is sejted, hogy bennünk gyűlik az elkeseredés, és már az elköltözést fontolgatjuk.

7. Folyton kérdezgetjük, hogy mit főzzünk. Sosem fogjuk elhinni, hogy neked mindegy (csak hús legyen). Valójában azt szeretnénk, hogy dicsérd a főztünket, és ki akarjuk fejezni, hogy szívesen a kedvedben járunk.

8. A nő az érzelmek kifejezését keresi, alapszükséglete, hogy dicsérd, és naponta elmondd, mennyire szereted. Sosem tekintheted ezt alapvetőnek, a szépségét, az alakját, a ruháját mindennap meg kell dicsérned. Hetente egyszer tedd szóvá azt is, mennyire nagyszerű, hogy rendben tartja a háztartást, neveli a gyerekeket. Cserébe boldogan robotol és hajlandó a szexre.

9. A nő gyakran azért hazudik, mert nem meri felvállalni magát. Úgy tesz, mintha jó lenne neki a szex, akkor is, ha nem így van. Beteget jelent, amikor nem szeretne veled találkozni vagy lefeküdni. Ráadásul sokszor annyira hitelesen adja elő a meséjét, hogy maga is elhiszi.

10. A nő előbb rúgja fel a házasságot, akkor is, ha közös gyerekek vannak. Te elvagy egy rossz kapcsolatban is, nem veszel tudomást a problémákról, mert szükséged van egy biztos bázisra, ahonnan elmászkálhatsz. A nő viszont folyamatosan a kapcsolaton agyal, és ha régóta nem érzi jól magát benne, könnyebben lezárja.

10 dolog, amit a férfiaknak tudniuk kell a nőkrőlCikkünk a Nők Lapja Psziché Párkapcsolat különszámában jelent meg.
A tartalomból:

  • Csernus Imre: Fájdalom nélkül nincs boldogság
  • Párban, mégis magányosan
  • Vágyak az ágyban – Mersz beszélni róluk?
  • Teszteld! Készen állsz a házasságra?
  • Miért lép félre a férfi?
  • Házasságleckék – nem csak kezdőknek
  • Ha a nőből anya lesz – mit érez a férfi?
  • Egyedülálló anya társat keres
  • Házassági szerződés – megéri megkötni?
  • Jó, ha a párod a legjobb barátod?

    Ha szeretnél előfizetni a magazinra, itt megteheted!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top