Életmód

Villants dekoltázst a mellrák ellen!

A dekoltázsmegosztó nem elsősorban a férfiak szórakoztatására szolgál...
Kép: boobstagram.fr
Kép: boobstagram.fr

A népszerű Instagram fotómegosztó oldal mintájára indította el egy francia cég a Boobstagramot, vagyis a „dekoltázsmegosztót”. Az oldalra bárki, aki csak szeretné, beküldheti a dekoltázsáról készített szexi, művészi, vagy épp vicces, Instagram alkalmazással készített fotókat.

Az oldal tavaly október óta működik, azóta közel 24 000 képet töltöttek fel rá. A szerkesztők minden nap megválasztják a nap dekoltázsát is.

Bár azt hihetnénk, hogy az oldal a pasik és a kellőképpen exhibicionista nők öncélú szórakoztatására működik, az alapítók – állításuk szerint legalábbis – ennél sokkal fontosabb üzenetet szeretnének közvetíteni vele: a mellrák megelőzésének fontosságára akarják felhívni a figyelmet. Ezt fejezi ki a mottójuk is, miszerint: „Az interneten megmutatni a melleidet jó dolog, de az orvosnak megmutatni még jobb.” Nos, ha a mondat első felével nem is feltétlenül, a másodikkal már annál inkább egyetértünk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top