Életmód

Nő nélkül gyorsabban fogy a férfi

Aki rá szeretné venni a párját a fogyásra, semmiképp ne kísérje el az edzőterembe. Hogy miért?

 

Versenyfutás Fotó: Daily Mail

Sokkal gyorsabban fogynak a férfiak, ha nincs a környezetükben nő: állítólag dupla annyi kilót tudnak leadni a férfiak, ha kizárólag férfitársaságban edzenek, állítják a Leeds Metropolitan Egyetem kutatói. Mindez annak tudható be, hogy nincs, ami elterelhetné a figyelmüket, írja az angol nyelvű hírportál, a Daily Mail.

Azok, akik végigcsinálták a 12 hetes – kizárólag férfiak részvételével zajló – edzésprogramot, átlagosan több mint 6 kilótól tudtak megszabadulni, szemben azokkal a férfiakkal, akik rendszeresen olyan edzőtermeket látogattak, ahol a nők is szép számmal képviseltették magukat – ők átlagosan csak 3 kilót tudtak leadni.

Ez összefüggésben áll azzal a korábbi megfigyeléssel, miszerint rengeteg az a férfi, aki szemérmes, ha nők előtt kell megmutatniuk nem épp tökéletes testüket. Sokkal nagyobb biztonságban érzik magukat, ha férfiak között vannak, ráadásul ilyenkor a versenyszellem is a felszínre tör. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top