Életmód

Ingyengyógyszer migrén ellen

Gyógyszer és kezelés nélkül, a gondolat erejével is meg lehet szüntetni a pusztító fájdalmat. Akár hiszel benne, akár nem.
helen
Egy éve tünetmentes

A 44 éves brit édesanya, Helen Carroll életéből húsz év súlyos fejgörcsökkel telt, csak a fekvés és a sötétség csillapította a fájdalmakat, semmi gyógyszer, semmi praktika nem segített. Állapota olyan súlyos volt, hogy már a legártalmatlanabb zajt is úgy élt meg, mintha kalapáccsal verték volna a fejét; a szagoktól émelygett, a fénytől égett a retinája. Már beletörődött, hogy ez így marad – hiszen családjában sok migrénes volt, ettől szenvedett az édesanyja, nagyanyja, nagynénje is –, amikor szembejött vele egy új technika, a Resolution Magic, melynek alapja a gondolati gyógyítás. 

A technika kitalálója szerint minden betegségtünetben közös, hogy azt rendellenes idegrendszeri hullámok okozzák: szokatlanul magas elektromos hullámokról van szó, amelyek a test idegein keresztül vándorolnak. Az agy koordinálja és kontrollálja mindazt, ami a testben és elmében történik, amit az idegrendszeren keresztül küldött kis adagú elektromosság formájában tesz. Aki peches, annál ezek az elektromos hullámok nagyobb mértékben érkeznek, és elváltozást – az esetek többségében fájdalmat – okoznak ott, ahol a hullám megérkezik. A technika lényege, hogy ezen a ponton el kell csípni a hullámot. 

Helen erre azt a feladatot kapta, hogy teljes erőből, elszántságból és akaratból küldje a el a fenébe a migrénjét a Takarodj! Takarodj! felkiáltásokkal. Mindezt abban a pillanatban kell megtenni, amikor a migrén elkezdődik. Mindegy, hogy a páciens hisz-e a technikában, az hatni fog, mert az erélyes üzenet a tudatalattiba épül be. A nő – bár nem nagyon hitt a technikában – követte az utasításokat, és minden egyes alkalommal, amikor a migrén első jelei elindultak, hangosan vagy gondolatban felordított, hogy Takarodj!

A nő egy éve tünetmentes, és mára azt is megértette, mi volt fájdalmának forrása. Fény derült rá, hogy a nő migrénjének oka egy családi trauma: alig volt kilencéves, amikor húgával az iskolából sétáltak haza, s egy autó halálra gázolta testvérét. Helen számára feldolgozhatatlan trauma volt, önmagát hibáztatta a történtekért. 

A(z) “Hiszel az öngyógyításban?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igen, abszolút!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top