Életmód

A fotók és a rossz szex vesznek rá a fogyókúrára

Akad, aki azért kezd diétába, mert terhesnek nézik, pedig nem az.

A fotók és a rossz szex vesznek rá a fogyókúráraEgy brit fogyókúrás ételeket gyártó cég megbízásából készült felmérésben több mint ezer nőt kérdeztek meg arról, hogy mi adta meg a végső lökést ahhoz, hogy fogyókúrába kezdjenenek – írja a Daily Mail.

A válaszadók nagyjából fele arról számolt be, hogy fotókon szembesült azzal, hogy elhízott, ekkor döntött a diéta mellett, de a legnépszerűbb fogyókúrára sarkalló okok listájára felkerült a megváltozott ruhaméret, a közelgő strandszezon, vagy épp esküvő, illetve az is, hogy a delikvenst várandósnak nézték, pedig valójában nem az. Jócskán akadnak olyanok is, akik azért kezdenek diétába, mert egy barátnőjük látványosan lefogyott, és az ő példáját szeretnék követni, de vannak, akiknek a szexuális élete ment tönkre, vagy épp megcsalja őket a párjuk, és ezért akarnak megszabadulni felesleges kilóiktól.

Az átlag nő évente kétszer három-három hetet fogyókúrázik és ezalatt 4-6 kilótól szabadul meg, viszont a többség számára a diéta után nehézséget jelent megtartani az alacsonyabb testsúlyt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top