Életmód

Őrizze meg egyensúlyát

A Jana természetes ásványvíz ideális kombinációban, 2:1 arányban tartalmaz kalciumot és magnéziumot. A Jana fogyasztása a legkiválóbb módja annak, hogy megőrizze az ásványi anyagok e tökéletes arányát!

A Jana ásványvíz különlegesen kiegyensúlyozott ásványianyag-összetétellel rendelkezik. Ismeretes, hogy a kalcium és a magnézium létfontosságú tápanyag a csontok, fogak és vérkeringés egészséges fejlődéséhez és működéséhez. Táplálkozásunkban a kalcium és magnézium ajánlott napi beviteli értéke ideálisan 2:1 arányú – a Jana ásványvíz természetes módon pontosan ebben az arányban tartalmazza e két ásványi anyagot.

Őrizze meg egyensúlyát

A Janát minden más víztől megkülönbözteti a benne található oldott ásványi anyagok és nyomelemek különleges kombinációja.

A tiszta és egészséges víz, amit megiszunk, rendkívül fontos szerepet játszik életünkben. Az ásványvizeket a természetes tisztaság, valamint sajátos kémiai összetétel és fizikai-érzékszervi tulajdonságok jellemzik. Az ásványi anyagok, melyeket természettől fogva tartalmaznak, ionok formájában vannak jelen, ezért könnyebben felszívódnak az emésztőrendszerben. Ily módon a víz, amit megiszunk, fontos ásványianyag-forrássá válhat a táplálkozásunkban.

A Jana természetes ásványvíz, melynek forrása Szt. Janában található, egy 800 méteres mélységben levő, mindenfajta szennyeződéstől védett kútból származik. Természetes tisztasága teszi kiemelkedővé minden más ivóvízzel szemben.

Egyedülálló jellemzőinek hála, bizonyossággal állíthatjuk, hogy mindennapos fogyasztásra, az elégséges folyadékbevitel biztosítására és a szervezet egészségének fenntartására a Jana természetes ásványvíz a legjobb választás. Ha minden nap Jana ásványvizet iszik, mindig lendületben érezheti magát, és a víz minden egyes cseppje valóban a részévé válik. Ezért is fontos, milyen ez a víz.

Az élet forrása. Jana

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top