Életmód

Beszélő póló segít csúcsformába lendülni

Úgy tűnik, a személyi edzők ideje hamarosan lejár, megszületett ugyanis a beszélő póló.

A jövőben a sportolás is teljesen átalakul, s ahogy a jelenlegi trend mutatja, személyi edzőkre nem nagyon lesz szükség.

fotó: electricfoxy.com
Move, az okos póló – fotó: electricfoxy.com

A Move névre keresztelt póló ékes bizonyítéka ennek: a ránézésre teljesen átlagos felső számtalan kis szenzort rejt, ami érzékeli a sportoló mozgását, ez az üzenetet aztán az okostelefonnak továbbítja, ami egy applikáció segítségével instruálja a sportolót, hogyan végezze helyesen a gyakorlatokat. 

A pólót pilátes-és jógaoktatók segítségével fejlesztették ki annak érdekében, hogy szakértő segítsége nélkül is mindenki biztonságosan végezze a gyakorlatokat. A szenzoros póló a tánchoz,a golfhoz, de még a kosárlabdához is hatékony segítséget nyújt, a tanulás folyamata jelentősen lerövidül, de a betegség, baleset utáni felépülésben, gyógytornák alkalmával is biztonságot jelent. A póló ma még a tervezői asztalon fekszik, de nem kell sokat várni rá, az érdeklődés már most óriási.  

Beszél hozzád a jógapólód!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top