Életmód

Íme Millie, az első macska biztonsági őr

Millie, a játékos brit macska az egyik legnagyobb játékáruházban őrzi a raktárat.

Íme Millie, az első macska biztonsági őrTejben és husiban kapja a fizetést

Millie cicát nemcsak kedvelik munkatársai, de azt mondják, roppant elégedettek is vele. A négylábú doromboló biztonsági őr cica ugyanis minden apró neszt meghall, könnyedén felugrik a legmagasabb polcokra. „Ha pedig bajt észlel, olyan hangosan nyávog, hogy azonnal ott terem valaki” – ecsetelte a macska egyik emberi kollégája, akivel ellentétben Millie nem pénzben kapja fizetését, hanem husiban és tejben.

Jelvényt és egyenruhát is kapott az áruháztól

Gazdája szerint Millie mindig is nagyon éber cica volt, és egyáltalán nem zavarja, ha hosszú órákon át kell egyedül lennie, „járőröznie”. Arról azonban nem szólnak a hírek, hogy mi történik, ha az éjszakai műszak közepén Millie cica elalszik egy megtermett plüssmackón. Mindenesetre a macska már egyenruhát is kapott, amihez jelvény is párosul.

Rajta nincsenek pluszkilók

Millie macskának nincsenek súlyproblémái, nem úgy, mint a világ napokban bemutatott két legkövérebb macskájának. Az egyik legtestesebb cica egy manhattani menhelyen élő 9 éves kandúr, SpongeBob, akinek testsúlya nagyjából megegyezik egy 2 éves gyerekével, egy egészséges felnőtt macska normál súlyának azonban háromszorosa: 13,6 kiló. Nála is kövérebb azonban a szintén New York-i Garfield, aki több, mint 18 kilót nyom. Idős gazdája nemrégiben hunyt el, így a 10 éves állat szintén egy menhelyen vár arra, hogy sorsa jobbra forduljon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top