Életmód

Modell lett az aknés arcú tinédzserből

Alig mert kimenni az utcára, annyira szégyellte a pattanásait. Egy internetes videónak köszönhetően most a kifutók sztárja egy amerikai tinédzser.

A tinédzser lányok az egyik rémálma, a pattanás. Az amerikai Cassandra Bankson 14 éves kora óta harcol az arcán lévő súlyos aknékkal, amelyek oly annyira megkeserítették az életét, hogy már az utcára is alig mert kimenni.

forrás: diamondsandheels.com/
forrás: abcnews.com

A fiatal lány annyira szégyellte az arcán lévő gyulladt piros foltokat, hogy iskolába sem járt. Aztán végül felvette a harcot, és sok órányi kutató munka eredményeképpen feltöltött egy videót az internetre, amiben 10 perc alatt tünteti el a pattanásait mindenféle kencékkel. Tényleg döbbenet végignézni, ahogy lépésről lépésre tökéletessé változtatja a vöröslő arcbőrét a tinédzser lány.

A videónak köszönhetően, amit több mint 11 millióan láttak, több modell ügynökség megkereste az egyébként helyes lányt, és a New York-i divathét kifutóin is feltűnt. „Ez egy álom, teljesen más vagyok, mint aki voltam. Sokkal több önbizalmam van most” – mondta lelkesen az első divatbemutatója után. Cassandra, akinek saját bevallása szerint a videó óta már valamivel jobb állapotban van az arcbőre, a saját blogján tanácsokat ad hasonló problémákkal küzdő lányoknak. és hogy teljes legyen a kép egyszer szeretne saját arcápoló családot piacra dobni. Szerintünk már csak idő kérdése, hogy egy nagy kozmetikai cég felkérje a legújabb alapozója reklámozására.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top