Életmód

Olvass bele a Nők Lapja Psziché őszi számába!

Megcsalás, hűtlenség, függőségek - többek közt erről is olvashatsz a Nők Lapja Psziché szeptemberi számában.

Nem kívánt szerelmek
Ma Magyarországon a házasságok felbomlásának indokaként első helyen az érzelmi elhidegülést szokták említeni, másodikon az alkoholizmust, míg harmadikon a hűtlenséget. Ez nagyon, sőt túlzottan előkelő hely ahhoz képest, hogy mára egyre többen tudják, egy megcsalásból igenis fel lehet állni.
Krúdy Tamás írása

Olvass bele a Nők Lapja Psziché őszi számába! A hűtlenség mint kapcsolatépítő
Hogyan lehet a félrelépés fejlődési lehetőség? Mit tegyünk, ha folyton kikacsintanánk a kapcsolatból, vagy mindig áldozati szerepbe kerülünk? Bőr Róbert mentor-coach segít új nézőpontból vizsgálni a botlásokat.
Jakab Kriszta interjúja

Megosztani vagy megélni?
Jelen lenni a pillanatban, ez megy mindnyájunknak a legnehezebben. Megosztjuk a legjobb élményeinket a közösségi oldalakon, ahelyett hogy ott lennénk bennük. De hogyan lehet megtanulni az „itt és most”-ra fókuszálni?
Dr. Szondy Máté pszichológus írása

Ne a múlton változtass, hanem a jelenen! Szabadulni a függőségtől
Legyen bár szenvedélyünk a drog, az alkohol, a vásárlás, a játék vagy egy másik ember, a függőség hátterében ugyanaz az ok áll: a gyerekkorunkban átélt érzelmi veszteség. Erről szól a Kanadában élő, magyar származású orvos és pszichoterapeuta, dr. Máté Gábor legújabb, magyarul megjelent könyve, A sóvárgás démona.
Mörk Leonóra interjúja

A kaszinó rabja voltam
Balázs több mint egy évtizedig élt a szerencsejátékok bűvöletében, megjárta a poklok poklát. Hazugság, csalás, veszteségek – csak egy speciális terápiával tudott kilépni az ördögi körből. Azóta a segítés vált a hivatásávál.
Beszterczey Judit írása

A test beszél a szavak helyett – Kipróbáltuk a táncterápiát
Rengeteg olyan pszichológiai módszerről hallani, amely a testből indul ki, hiszen egy-egy mozdulat sokszor többet elárul rólunk, mint a szavaink. Az Integrált Kifejezés- és Táncterápia ennél egy lépéssel továbbmegy: egyszerre hívja segítségül a mozgást és a művészetet, hogy közelebb kerüljünk önmagunkhoz.
Zádrovich Aliz írása

Ha szeretnél előfizetni a magazinra, itt megteheted!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top