Életmód

Indul a fűtési szezon

Egész héten marad a 15 fok körüli hideg, hajnalban fagyhat is, de vasárnap még kaphatunk kirándulóidőt.

Indul a fűtési szezonAz eddigi barátságos ősz véget ért, vasárnap megérkezett a hidegfront, ami meghozta az igazi októberi időjárást. Hétfő délutánra elcsitul a szél, a hőmérséklet délután 15 fok körül, késő este 7 és 13 fok között alakul, de legalább a napos idő marad.    

Legalább keveset esik

15 fok körüli nappali hőmérséklet várható az egész hétre az Időkép jelentése szerint, amit a szél miatt még hűvösebbnek érezhetünk. Hajnalonként lesz igazán hideg, jó esetben 8 fokra, legrosszabb esetben –1 fokra készülhetünk, azaz kezdhetünk befűteni. Természetesen nem ész nélkül, néhány egyszerű trükkel rengeteget spórolhatunk.

Péntekig az ország nagy részén nem várható esős idő, hétvégére viszont záporokat és zivatarokat jósolnak, főleg szombaton. Vasárnapra viszont reménykedhetünk a kellemes kirándulóidőben, aznap csak elszórtan eshet, és a nappali hőmérséklet 12–18 fok között alakul az Országos Meteorológiai Szolgálat heti előrejelzése szerint.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top