Életmód

Mellbedobás: a kicsi vagy a nagy a jobb?

A pasik nyála tényleg csak a nagy mellekre csorog? A pici is lehet szexi? Olvasóink összecsaptak a kérdésben, milyen mellmérettel a legjobb élni.

Mellbedobás: a kicsi vagy a nagy a jobb?„Kicsi a mellem, nagyon zavar” – írta a Nők Lapja Café egyik olvasója a Megsúgom oldalunkra, ezzel lavinát indított el a kis mell kontra nagy mell csatában (már ha létezik ilyen csata).

Nemrég egy különös viccbe botlottunk az interneten.  A kis mell előnyei címmel könyvet adtak ki az Egyesült Államokban, és amikor a kis keblű nők kapkodták a polcról, és úgy érezték, végre itt az igazság pillanata, csalódniuk kellett, mert a könyvben döbbenetükre csak üres lapok voltak. Elsőre nekünk sem esett túl jól, de végül jót nevettünk a dolgon, hiszen tényleg nem a világ vége a szilikonmellek világában kisebb cicikkel élni.

„Sport, tánc, köldökig kivágott estélyi jobban áll!!!” Ezzel biztatta egyik olvasónk a kétségbeesett kis mellű súgót, miért is örüljön, hogy nincsen nagy melle. „Nem fog lógni” – szólt hozzá egy szintén kis keblű kommentelő, aki azt is leírta, mennyire irigyelte, sőt utálta a húgát szép nagy melléért. „Az övé már a köldökéig lóg, míg az enyém alig-alig ereszkedett meg. Rajta a sor, hogy »utáljon« engem” – teszi hozzá kis kárörömmel.

Persze nem mindenki szomorkodik, sokan igenis büszkék kis mellükre. „Nekem apró melleim vannak, sokáig zavart, amíg meg nem ismertem a férjem. Ő imádja” – írja egy másik névtelen olvasónk. De azért az kiderül a fórumon, hogy a kis mellű csajok sem mindig akarják elhinni, hogy a pasijuknak tetszik a méretük. „Nekem is kicsi, a pasim szereti, de a nagy mellű nőkre csorog igazán a nyála. Na és ez zavar.”

A nagy mellű hozzászólók közül többen panaszkodnak, de olyan is van, aki kifejezetten büszke hatalmas kebleire. „Nekem természetes nagy mellem van, és még dagadt sem vagyok mellé, úgyhogy tudnék mesélni a férfiak valódi véleményéről ilyen esetekben. Persze van, akinek a kisebb jön be, de alapvetően inkább vigasztalni szokták a csajokat ezzel a szöveggel.” Egy másikuk azt írja, hogy semmi pénzért nem cserélné le a nagy méretét kisebbre, van, aki pedig azt írja, hogy alig várja, hogy sok pénze legyen mellműtétre, de nem nagyobbítani, hanem kisebbíteni szeretné.

A vitát nem fogjuk eldönteni, de a kedvenc hozzászólásunk szerint mindegy, hogy valakinek kicsi vagy nagy a melle. „Az a lényeg, hogy az emberben mennyire ég a tűz. A napokban egy 120 kilós nő úgy odavert nekem a szaunában, hogy pilláztam. Nem engem akartak felszedni a 63 kilómmal, hanem őt. Csak mert ordított róla, hogy nő.”

Ti mit szóltok? Mondjátok el a Nők Lapja Café Megsúgom oldalán!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top