Életmód

Vágyaink 50 árnyalata

Vajon mit mutat a szexuális álmok megéléséről szóló "árnyalatos" könyv elsöprő népszerűsége? Erre kerestük a választ a Nők Lapja Psziché legfrissebb számában, melyet Akovács Éva főszerkesztő ajánl.

Vágyaink 50 árnyalataHa valóban sokat elárul rólunk, milyen könyveket olvasunk, akkor komoly hiány mutatkozik az elmúlt években szerelemből és szexből. És nemcsak Európában, hanem az egész világon. Évek óta a vámpíros könyvek vezették az eladási listákat, most pedig mindent visz A szürke ötven árnyalata. Hagyjuk most, hogy mennyire irodalom mindez, hogy mekkora értéket képviselnek ezek a könyvek, hogy puha vagy kemény a borítójuk – egy a lényeg, a szerelemről szólnak, és a vágyról. Nem is akármilyen szerelemről, hanem arról a mindent elsöprő őrületről, amikor nem befolyásol senki – legkevésbé a józan ész –, nem érdekel semmi, kizárólag egy dolog éltet: hogy közel légy hozzá, az Egyetlen Igazihoz. Amikor a vágyban nincs határ, nincsenek tabuk, bármit is kérjen a másik. A szexuális álmaink megéléséről szóló „árnyalatos” könyvet eddig negyvenmillióan vették meg. Erre már odafigyelnek a lélekkel foglalkozó szakemberek is. Az ő segítségükkel próbáltunk választ keresni arra, mit mutat ez az óriási érdeklődés. A szenvedély hiányát vagy a párkapcsolati kommunikációét? Egyértelmű válasz persze nincs, csak árnyalatok.

Továbbra is várjuk hozzászólásaitokat a témáinkhoz a psziche@sanomamedia.hu e-mail címre, és a Facebook-oldalunkon is: www.facebook.com/pszichemagazin.

Vágyaink 50 árnyalata

Kattints és olvass bele a legfrissebb számba!

Ha szeretnél előfizetni a magazinra, itt megteheted.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top