Életmód

Olvass bele a Nők Lapja Psziché novemberi számába!

Beteljesítsük vágyainkat, vagy maradjanak álmok? Milyen lépcsőfokai vannak az elhidegülésnek? És vajon mennyit ér egy szülői pofon? Többek közt ezekre a kérdésekre adhat választ a Nők Lapja Psziché legfrissebb száma, melyhez most ajándék egészségkisfüzetet is adunk.

Vágyaink 50 árnyalata
Szex kikötözve, szex hármasban, szex egy ismeretlennel, aki akaratunk ellenére tesz minket magáévá… A világsikerré vált könyv, A szürke ötven árnyalata is arról árulkodik, erotikus képzeletünk nem ismer határt. Az már más kérdés, fantáziáink mennyiben befolyásolják valódi szexuális életünket.
Mörk Leonóra írása

Olvass bele a Nők Lapja Psziché novemberi számába!Teszteld! Megvalósítod az álmaidat?
Van, aki csak álmodozik egy jobb életről, más pedig mindent megtesz azért, hogy a vágyaihoz közelebb kerüljön. Te melyik típus vagy?

Határtalan erotika
Az emberi képzelőerő korlátlan, pláne ha a szexualitásról van szó. Régen szabályok tömkelegével igyekeztek keretek közé szorítani az erotikus fantáziák megvalósítását. Ma azonban sorra dőlnek le az évszázados tabuk, szabad folyást engedve a mindent elsöprő szexnek. De jól van ez így?
Krúdy Tamás írása

Melyik sport illik hozzám?
Manapság egy nőt a rendszeres mozgásra leginkább az alakformálás és a fogyás vágya serkent. Pedig a kitartóan végzett testedzés arra is rávilágíthat, melyek a valódi erősségeink, ezáltal hogyan menedzselhetjük jobban a hétköznapjainkat.
Bakos Zsuzsi írása

Bőrre rajzolt életek – A tetoválás mint önmegvalósítás
Nem titok, hogy bennem is többször felmerült már a varratás gondolata. Végül mindig arra jutottam: még várok. Eddig nem találtam megfelelő szimbólumot, amiről úgy éreztem volna, a sajátom. Amíg ez így van, nem érdemes belevágni – ebben erősített meg Csernus Imre is.
Karafiáth Orsolya írása

Szóhoz jut a tudatalatti – Kipróbáltuk az aktív-éber hipnózist
Nincs még egy olyan pszichoterápiás módszer, amelyet annyi tévhit övez, mint a hipnózist. A tudatalatti világát sokan félelmetesnek képzelik, ezért nem mernek elmerülni benne. Pedig problémáink rejtett okaira derülhet így fény.
Zádrovich Aliz írása

Kire ütött ez a gyerek? – Gének kontra nevelés
Vajon hozott adottságaink vagy az eltanult szülői minta határozza meg, hogy milyen emberré válunk? Dr. Czeizel Endre genetikust – aki Magyar költőgéniuszok sorsa címmel ír könyvet – és Vida Ágnes pszichológust kérdeztük az örök(lődő) kérdésről.
Szily Nóra interjúja

Az elhidegülés lépcsőfokai – 6 figyelmeztető jel, hogy tenned kell a kapcsolatodért
Hajlamosak vagyunk belekényelmesedni jól működő párkapcsolatunkba, és sokszor későn vesszük észre, hogy végérvényesen eltávolodtunk egymástól. Pedig mindig vannak intő jelek, s ha ezeket szem előtt tartjuk, megmenthetjük a szerelmünket.
Almási Kitti írása

Mikor vagyok jó anya? Ösztönök vs. elvárások
Az emberek szeretik megmondani, mit kell tennünk ahhoz, hogy jó szülők, szeretők, feleségek legyünk – szerintük. De nem kellene inkább bíznunk magunkban, és a saját normáink szerint élnünk, hogy boldogok legyünk a különféle szerepeinkben?
Mester Dóra szexoktató írása

Mennyit ér egy pofon?
Minden hiszti megoldható szép szóval, vagy időnként indokolt, ha eljár a szülő keze? Soltész Kriszta pszichológus szerint a tettlegesség helyett hatásosabbak az empátiára épülő módszerek.
Kardos Ferenc írása

Olvasd el Akovács Éva főszerkesztő beköszöntőjét!

Ha szeretnél előfizetni a magazinra, itt megteheted

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top