Életmód

Ne mondj le a kényelemről akkor se, ha megjött!

Tudod, miért ne? Naná, hogy tudod, hiszen nő vagy. Ilyen egyszerű. És ha már bennünket, nőket azzal áldott meg a sors, hogy minden hónapban megbirkózzunk a menstruációval, akkor legalább tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy minimalizáljuk a negatív hatásokat. Sőt hidd el, hogy most végre nyugalomban tölthetsz némi időt mindazzal, amit szeretsz, de a napi rohanásban mindig elmarad.

Persze nem arról van szó, hogy a menzeszed alatt csakis a saját otthonodban kellene bujkálnod. Egy séta a kedveseddel, pár csésze egzotikus, meleg tea a barátnőiddel egy meghitt helyen, vagy akár egy játékos esti összejövetel a szeretteiddel, biztosan nem okoz gondot ezeken a napokon se. De azért ilyenkor különlegesen jó elnyújtózni a kanapén, és pattogatott kukoricával mozizni a nappaliban.

Ne mondj le a kényelemről akkor se, ha megjött!

 

Biztosan neked is megvan, hogy mi az, ami ilyenkor a legjobban segít ellazulni, csökkenteni a görcsöket, és elterelni a gondolataid arról, mennyi nap lehet még hátra. Használd is ki az alkalmat, ne sajnáld magadtól a kényeztetést! Dőlj hátra nyugodtan és lapozd végig a magazinokat, vagy kezdj bele abba a könyvbe, amire máskor nem lenne időd, mert nem szívesen mondanál le a munka utáni kiruccanásokról. Esetleg hallgass valami kellemes zenét, és ábrándozz, amennyit csak akarsz, hiszen most aztán könnyű szívvel megteheted, elég időd van rá. És ha igazán tökéletes kényelemre vágysz, érdemes kipróbálnod a Libresse Ultrát DryFast fedőréteggel.

A megújult Libresse Invisible egészségügyi betét mostantól Libresse Ultra néven nyújt nagyobb kényelmet. Már nemcsak jól illeszkedik a tested formájához, de a speciális DryFast nedvszívó réteg segítségével biztonságosabban vezeti el és zárja magába a nedvességet. Használata kényelmesebb és szárazabb érzést nyújt, a szárny perforált ragasztócsíkja pedig a fehérneműhöz való rögzítést könnyíti meg. Így minden adott, hogy kényelmesen érezd magad a bőrödben, akármerre is jársz, akármilyen napod is van, vagy épp csak otthon nyújtózol álmodozva.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top