Életmód

27 kilót fogyott Jessica Simpson

Egészséges táplálkozással dobta le felesleges kilóit a szőkeség.

Miután Jessica Simpson májusban életet adott kislányának, Maxwellnek, megfogadta, hogy megszabadul a túlsúlyától.

Korábbi privát szakácsa dolgozott ki számára egy speciális, alacsony zsír- és kalóriatartalmú étrendet, mely az úgynevezett Weight Watchers-diétán alapul. A híresség zsírszegény turmixokat és rengeteg zöldséget fogyasztott, a húsok közül a grillezett csirke, pulyka és a garnélarák szerepelt az étlapján, tésztából kizárólag hajdinalisztből készült, japán soba tésztát evett, illetve csicseriborsókrém – vagyis humusz – is gyakran került a tányérjára. A fogyókúra első három hetében kizárólag a turmixokon élt, majd fokozatosan vezették be étrendjébe a többi fogást.

27 kilóval lett könnyebb
27 kilóval lett könnyebb

 

A diéta szemmel láthatólag eredményes volt: a szőkeség július óta 27 kilót dobott le. „Hatalmas nyomás nehezedik rám, hogy fogyjak, de nem vagyok szupermodell. Csak Jessica vagyok, aki valódi ételeket akar enni egy valódi világban, és egészséges akarok lenni, hogy felnevelhessem a kislányomat” – fogalmazott Simpson.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top