Életmód

Aranykapszulát reggeliznek a gazdagok

Viccnek indult, de a milliárdosok elkapkodták a drága és értelmetlen luxuscikket.

Hét évvel ezelőtt két amerikai művész szemét annyira csípte a gazdagok pazarló életstílusa, hogy elkezdtek teljesen értelmetlen luxuscikkeket készíteni, amelyekkel kifigurázhatják őket. Így születtek meg azok a 24 gramm aranyat tartalmazó kapszulák, amelyek a leírás szerint „az ember legbelsőbb részeit is a gazdagság fényűző palotájává varázsolják”.

Luxuskapszulák forrás: citizen-citizen.com
Luxuskapszulák a pofátlanul gazdagoknak Forrás: citizen-citizen.com

A sors iróniája, hogy miután a neten egy aukciós oldalon árulni kezdték a teljesen haszontalan, de nagyon drága pirulákat, a milliárdosok valóban rákaptak, és ennek megfelelően az áruk is az egekbe szökött. Most több mint 90 ezer forintért lehet rendelni belőlük, hogy a frissen facsart reggeli narancslével leöblítsék, majd egy nappal később nyom nélkül meg is szabaduljon tőle a szervezetük. Mi már a légkondival ellátott luxuskutyaházat is értelmetlen nagyzolásnak gondoltuk, de mostantól az aranykapszula az új csúcstartó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top