Életmód

Olvass bele a Nők Lapja Psziché téli számába!

Te megtaláltad már az utad? Spiritualizmus és psziché kapcsolatáról, álmokról, megváltásról, megérzésekről és önbecsülésről is olvashatsz a legfrissebb Nők Lapja Pszichében!

Olvass bele a Nők Lapja Psziché téli számába!A spiritualizmus reneszánsza
A 21. század bizonytalan világában egyre többen fordulnak a spirituális világszemlélet felé, hogy így találják meg saját magukat. Jógatábor, meditáció, tűzön járás, asztrológia, sámántánc – a választék széles, de honnan tudhatjuk, melyik a leghitelesebb út?
Mörk Leonóra írása

„Instant megváltás nem létezik”
Idén december 21-én a maja naptár szerint egy 144 ezer napos ciklus zárul le. Más elmélet szerint világvége lesz, míg vannak, akik azt állítják, az anyagiasság helyett a spiritualitás felé fordulunk. Ezt hozza a válság? Müller Péter íróval és Domján Lászlóval, az agykontroll hazai meghonosítójával Szily Nóra beszélgetett a témáról.

Teszteld! Hallgatsz a megérzéseidre?
Döntéshelyzetekben segítségül hívod a tudatalattidat, vagy csak legyintesz, ha valaki az intuícióról beszél? Tesztünkből kiderül, mennyire támaszkodsz a hatodik érzékedre.

Hét lépés a mennyország – Zarándokhelyek a világban
Bár Buddha azt tanította, hogy a megvilágosodást ne a földön vagy az égben, hanem a szívedben keresd, azért akad néhány hely a kék bolygón, amely közelebb visz önmagadhoz. Legyen szó keresztény, hindu vagy buddhista szent helyről, ha nyitott szívvel és kíváncsi elmével érkezel oda, bárhol választ kaphatsz életed kérdéseire.
Steiner Kristóf írása

Beavatás a tudásba – Mindent szabad, de nem minden használ
Az egyik fiacskám még a nyári szünetben egy reggel azzal jött oda hozzám, hogy ő nagyon szeretne sokat tudni. Mondtam neki, hogy rendben, szeptemberben megvesszük majd a tankönyveit, és azokból tanulhat. Mire azt mondta, hogy én félreértem, mert ő nem tanulni szeretne, hanem tudni.
Krúdy Tamás írása

5 módszer a lelki békéért
Stressz, depresszió, fóbiák – bármilyen lelki problémáról legyen szó, tucatnyi tréning, terápia kínálkozik a megoldásukra. Összeállításunkból kiválaszthatod, melyik programra van szükséged.
Zádrovich Aliz írása

Simítsd el lelked ráncait!
Minden fiatalító praktika csődöt mond, ha a lelkünk lázad az idő múlása ellen. Ezért a kiváló kozmetikai készítmények és kezelések mellett a legjobb antiaging program a lelki megújulás és a változásokkal való sikeres megküzdés. Cikkünk szereplői saját felfedezőútjukról meséltek.
Bakos Zsuzsi írása

Olvass bele a Nők Lapja Psziché téli számába!

Te miben hiszel?

Olvasd el Akovács Éva főszerkesztő beköszöntőjét!  

Becsüld meg magad!
Sokan szenvednek attól, hogy nem tartják magukat elég értékesnek, alig van önbizalmuk. Mások inkább beképzeltté vagy nagyképűvé válnak. Ezzel szemben az önbecsülés reális hátteret biztosít ahhoz, hogy önmagunkkal jóban legyünk.
Pál Ferenc írása

Túl a komfortzónán – Kipróbáltuk az Esszencia Szemináriumot
„Három nap intenzív önismereti kurzus, van kedved hozzá?” – kérdezi szerdán a szerkesztőm. Nagyon szeretném, szükségem is lenne rá, és éppen szabad a hétvégém. Örömmel mondok igent, és elindulok felfedezni az ismeretlent – önmagamban.
Papp Noémi riportja

Éjszakai üzenetek – Mit tanulhatunk álmainkból?
Az álmaink a belső barátaink – tartja egy ősi indián elképzelés. Irányt mutatnak, rejtett képességeinkre, problémáinkra világítanak rá. Életünk bármely területén hasznos segítőtársaink lehetnek – persze csak akkor, ha megértjük az üzenetüket.
Zádrovich Aliz írása

Ha előfizetnél a magazinra, itt és most megteheted!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top