Életmód

Szebben öregszünk, mint a férfiak

Megdőlni látszik a régi sztereotípia, miszerint a férfiak külsejének csak használ az öregedés.

Szebben öregszünk, mint a férfiakEgy 1000 nő és 1000 férfi megkérdezésével készült tanulmányból kiderült ugyanis, hogy a nők kétharmada, míg a férfiak 56 százaléka véli úgy, hogy a nők lassabban és szebben öregszenek, mint a férfiak.

Minden negyedik nő aggódik azon, hogy idősebbnek látszódik, mint a párja, minden huszadik válaszadóval pedig előfordult már, hogy a partnere édesanyjának nézték. A női válaszadók 20 százaléka nem szeretne olyan párkapcsolatban élni, ahol ő látszik idősebbnek, 13 százalékuk pedig tart attól, hogy a férje vagy barátja elhagyja egy fiatalabb nőért.

A felmérés megállapította azt is, hogy  nők átlagosan 40, míg a férfiak 42 éves korukban kezdenek aggódni az öregedés miatt, ám a férfiaknak csak egyharmada teszi ezt olyan mértékben, mint a nők.

Keressük 2013 bloggerináját!

Rendszeresen megmondod a magadét, vagy tippeket, ötleteket adsz másoknak a blogodban? Jelentkezz, vagy jelölj másokat, hogy közösen megtaláljuk 2013 legjobb női bloggerét! Bővebben itt olvashatsz a Nők Lapja Café és a Caféblog bloggerversenyéről.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top