Életmód

Olvass bele a Nők Lapja Psziché legfrisebb számába!

Hogyan kezdjünk új életet szakítás, elbocsátás után? Miként állhatunk talpra egy csődközeli állapotból? Ezekre a kérdésekre is kerestük a választ legfrissebb számunkban.

Mélyből a csúcsra
Vannak olyan élethelyzetek, amikor úgy érezzük, nincs tovább. Sőt a csőd közelében olykor azt is gondolhatjuk, hogy az út már csak lefelé, mélyebbre vezet, a mocsár beszippant. De mindenhonnan fel lehet állni. A lejtő alja néha útjelző tábla: válts!
Karafiáth Orsolya írása

Olvass bele „Fájdalom nélkül nincs kiteljesedés”
Singer Magdolna gyásztanácsadó legújabb könyve, a Veszteségek ajándéka kapcsán arra kerestük a választ, hogy a fájdalmas tapasztalatok után miként állhatunk talpra. Életünket leltározva erről gondolkodtunk együtt az íróval és Szulák Andreával.
Szily Nóra interjúja

Vele vagy nélküle?
A szakítással nem mindig zárul le örökre egy kapcsolat. Van, amikor a másik hiánya annyira kínzó, hogy újrakezdjük a viszonyt. De hogyan érhetjük el, hogy ne essünk ugyanabba a csapdába? Zádrovich Aliz írása

Mentsd meg magad! Avagy hogyan állítottam meg Terézanyut?
Életem egyik legmélyebb pontján jutottam arra az elhatározásra, hogy végre változtatok, és kiiktatom Terézanyut. Anélkül a régi krízis nélkül ma nem lennék az, aki vagyok.
Rácz Zsuzsa írása

Hétköznapi lélekbúvárok
Egy új frizura, egy relaxáló masszázs vagy egy fiatalító arckezelés csodákat művel velünk. Közben a szakemberekkel gyakran legféltettebb titkainkat is megosztjuk. Így lelkileg is felfrissülve távozhatunk a szalonokból. Ezt bizonyítják történeteink.
Beszterczey Judit írása

Doktor úr, a maga szíve sose fáj? – A pszichológus is jár pszichológushoz?
Ha olyan lelki gondjaink támadnak, amelyeken nem tudunk egyedül úrrá lenni, logikus lépésként pszichológushoz fordulunk. De kitől kér segítséget a szakember, akinek ugyan az a munkája, hogy pszichés támaszt nyújtson másoknak, ám a saját problémáit mégsem tudja megoldani?
Mörk Leonóra írása

 

Olvass bele a Nők Lapja Psziché legfrisebb számába!Kezdd újra! 
Akovács Éva főszerkesztő beköszöntője

Élet és halál kapujában
Lássuk be, kevesen tudunk legyintve szembenézni az elmúlással. Kicsit olyan, mintha mindannyiunk távoli rokona lenne. Tudjuk, hogy a részünk, de igazán csak akkor ismerjük meg, amikor találkozunk vele.
Steiner Kristóf írása

Haptonómia, az érintés varázsa
Testünk minden emléket és érzést megőriz. Ezek felidézése segítségünkre lehet, ha a problémánkra nem találjuk a megoldást. A haptonómiás kezeléseken az érintés útján rálelhetünk az elakadásainkra, és fel is dolgozhatjuk azokat. Nekem segített, hogy jobban megértsem az ekcémám okát.
Bakos Zsuzsi írása

Egy skizofrén férfi vallomása
Csaba három év alatt, amíg a skizofréniájával küzdött, elvesztette a családját, a munkáját és kapcsolatát a való világgal. Ám a kezeléseknek és terápiáknak köszönhetően mára új állást és egy szerető társat is talált.
Kovács Nóra írása

Ha előfizetnél a magazinra, itt és most megteheted!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top