Életmód

Egy nap másokért!_régi

A magyarországi dm idén ünnepli 20. évfordulóját. Ezt a fontos jubileumot munkatársaival közösen ünnepli a cég. 2013. február 1. és június 15. között az önkéntesség jegyében most először dolgozói számára szervez társadalmi felelősségvállalási kampányt.

A dm az elmúlt 20 évben elköteleződött a környezetvédelem, az egészséges életmód és szociálisan hátrányos helyzetben élő családok, támogatása mellett. Törekvéseit több társadalmi felelősségvállalási kampány kíséri. Idén programjaiba a civil szervezeteket is szeretnénk bevonni.
Az Egy nap másokért kampány célja, hogy a dm Magyarország munkavállalói a munkaidejükből 1 napot arra fordítsanak, hogy országszerte önkéntesen, gyakorlati tudásuk felhasználásával segítsenek civil szervezeteknek, közösségeknek, ezzel felhívva az emberek figyelmét az önkéntes munka fontosságára, s így biztosítva lehetőséget a személyes fejlődésre.

„Országos hálózatként rálátást szerezhetünk olyan civil szervezetekre, amelyek nem kapnak hangsúlyt az országos médiában, de tevékenységük helyi szinten fontos. Dolgozóink számára a részvétel önkéntes. Bízunk abban, hogy sok munkatársunk érez majd indíttatást, hogy egy napját mások megsegítésének szentelje. Biztosak vagyunk abban, hogy a környezetében mindenki tud olyan szervezetről, amely mások jólétéért vagy környezetünk jobbá tételéért munkálkodik. Ezeknek a szervezeteknek sokszor nem az anyagi segítség a legfontosabb. Gyakran emberhiányban szenvednek. A mi életünkből csak egy nap, de nekik nagy segítség” – mondta Józsa Mariann cégvezető.

A dm filozófiájában az ember áll a középpontban. Ez alatt nemcsak a vásárlókat, de a dolgozóikat is érti. Fontos számára, hogy munkatársai azonosulni tudjanak a vállalat célkitűzéseivel. „Azok a kollégák, akik már részt vettek a programban, pozitív élményekről számoltak be, és felejthetetlen tapasztalatokat szereztek – nyilatkozta Kanyó Roland, a cég PR menedzsere. – Örömmel tapasztaljuk azt is, hogy munkatársaink aktívan ajánlanak figyelmünkbe helyi szervezeteket, így segítve elő, hogy országszerte minél több helyen tudjunk segítséget nyújtani.” 

A programról bővebb információ kérhető az onkentes@dm-drogeriemarkt.hu e-mail címen.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top