Életmód

Edzeni is lehet a kalóriamentes étteremben

Evés után a vendégek helyben ledolgozhatják a bevitt kalóriákat.

A londoni Covent Gardenben nyílik meg a héten az az egyedülálló étterem, ahonnan a vendégek úgy távozhatnak, hogy egyetlen felesleges kalóriát sem cipelnek magukkal.

Az étlapon olyan ínyencségek szerepelnek, mint például a fésűkagyló, a marhafilé babcsírával, a fürjtojás tálkában gombával és póréhagyma fondüvel, vagy épp a garnélával töltött ciromos nyelvhal fűszervajas mártással, desszert gyanánt pedig banántortát szolgálnak fel konfitált ananásszal. A fogásokat egy díjnyertes mesterszakács készíti el.

Evés után edzés
Evés után edzés

A vendégek mindezeket a finomságokat ráadásul teljesen büntetlenül élvezhetik, az étkezést ugyanis egy könnyű, de hatékony testmozgás követi, szakképzett edzők irányításával, mely során mindenki megszabadulhat a bevitt kalóriáktól.

„Ilyen étterem még sosem volt, így alig várjuk, hogy kiderüljön, mit szólnak hozzá az emberek” – nyilatkozta Dominic Worsley marketingigazgató egy brit lapnak, s hozzátette, hogy ha a vállalkozás sikeres lesz, más városokban is szeretnének ilyen típusú vendéglátóhelyeket nyitni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top