Életmód

Egy nap másokért!

A dm február 1-én indította útjára dolgozói körében az Egy nap másokért elnevezésű programot. A megmozdulás célja, hogy felhívja a közvélemény figyelmét az önkéntes munka jelentőségére. A programot 2013. szeptember 1-ig meghosszabbították, így a munkavállalók még a nyári időszakot is kihasználhatják arra, hogy egy napjukat önkéntes segítségnyújtásra fordítsák.

A program indulása óta több mint 100 lehetőséget kínált a vállalat a dolgozóinak országszerte önkéntes munka végzésére, amivel ez idáig több mint 60 munkavállaló élt, és a jelentkezők száma napról napra nő.

Az Egy nap másokért kampány célja, hogy a dm Magyarország munkavállalói, a munkaidejükből 1 napot arra fordítsanak, hogy országszerte, önkéntesen, gyakorlati tudásuk felhasználásával segítsenek civil szervezeteknek, közösségeknek. Ezzel felhívva az emberek figyelmét az önkéntes munka fontosságára, s így biztosítva lehetőséget a személyes fejlődésre.

„Munkatársainknak lehetősége nyílik arra, hogy kipróbálják magukat más területeken, és értékes kapcsolatokat építsenek ki. Az önkéntes munka nem csak új tapasztalatszerzés, hanem kiváló lehetőséget nyújt személyiségünk fejlődésére is.” -mondta Kanyó Roland marketing és PR-menedzser.

A dm törekszik arra, hogy az ország minden pontján biztosítson lehetőséget a munkatársainak a programban való részvételre. „Dolgozóinkat bíztatjuk, hogy saját lakókörnyezetükben keressék fel azokat a szervezeteket, ahol hasznos segítséget tudnak nyújtani, a közjó érdekében. Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy a beteg gyermekek támogatásával foglalkozó intézmények, és az állatmenhelyek a legkedveltebbek, de szívesen látogatják a hátrányos helyzetben élőket támogató civil szervezeteket is.”- tette hozzá a menedzser- „A programot szeptember 1-ig meghosszabbítottuk, bízva abban, hogy a nyári időszakban még több lehetőség nyílik majd országszerte az önkéntes segítségnyújtásra.”

A programról bővebb információ kérhető az onkentes@dm-drogeriemarkt.hu e-mail címen.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top