Életmód

Keresd a NŐT! – Beszélgetés és vita

Május 5-én a nő szerepeiről, nagyságairól, hibáiról, esendőségeiről és minden egyébről is szó lesz a budapesti Bálint Házban zajló beszélgetésen.

Hadd ütközzenek a vélemények, hadd derüljön ki, hogy egy dolog fekete vagy fehér, igent mondunk rá vagy nemet, egyáltalán el tudjuk-e dönteni – mindezt Tilla moderálásával és három állandó vendéggel Darvas István rabbival, Unoka Zsolt pszichiáterrel és Borgula András színházi rendezővel elemezzük, anekdotázunk, nevetünk és gondolkozunk.

Darvas István rabbi: Elképesztő hangulatú, autentikus kis-zsinagóga rabbija, igazi pesti vagány, mindent meg lehet kérdezni tőle és sosem tesz lakatot a szájára.

Till Attila moderátor: Műsorokat vezet, filmet rendez, moderátor, showman – mértéktartással, ízlésesen, a mindenkor elvállalt ügyet jó értelemben szolgálva.

Dr. Unoka Zsolt pszichiáter: A pszichoterápia egyik hazai kiválósága, azaz a pszichiátriának abban az ágában dolgozik, ahol a megroppant lelki egyensúlyokat nem patikaszerekkel, hanem mentálisan kívánják visszaterelni a harmónia felé.

Borgula András színházi rendező: Balázs Gábor szerint „Borgula András egy talpig becsületes férfiú, akitől mi sem áll távolabb a hízelgésnél, és akinek minden szava igaz!”

Helyszín: Bálint Ház, Budapest 5. kerület Révay u. 16.
Időpont: 2013. május 5. vasárnap 18:00–19:30
Forrás: web.balinthaz.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top