nlc.hu
Életmód
Egy wellness hétvégével jól indul a nyár

Egy wellness hétvégével jól indul a nyár

Hogy indul az ideális nyár? Meglepődve tapasztalja, hogy húsvét óta fogyott 4 kilót. A férje, munkájának elismeréseként két hét extra szabadságot kap.

A gyerekek kitűnő bizonyítványt és jutalomkönyvet hoznak az évzáróról. És még egy szuper wellness hétvégére is elmennek, ami ráadásul nem kerül semmibe… Na igen. Sajnos az első háromról nem tudunk gondoskodni. De ami a wellness hétvégét illeti, van egy jó tippünk.

Idén májusban úgy nyerhet akár naponta wellness hétvégét, hogy ehhez szinte semmit sem kell tennie – csak figyeljen rá, hogy május 1. és 31. között a szokásos vásárlásai során használja SuperShop kártyáját az elfogadóhelyek bármelyikén.

Egy wellness hétvégével jól indul a nyár

A játékban való részvételhez a SPAR vagy INTERSPAR áruházakban, illetve a Burger King éttermeiben egy vásárlással legalább 20 pontot, az OMV kutaknál 10 pontot, míg az OBI áruházaiban minimum 40 pontot kell gyűjteni. Ha ez megvan, érdemes figyelnie a SuperShop blokkot, hiszen rápillantva azonnal megtudhatja, mennyire volt szerencsés.

Ha a „Gratulálunk! Ön 50 SuperShop pontot nyert!” felirat fogadja, máris örülhet, hiszen 50 ajándék ponttal gyarapította az egyenlegét. Ez esetben semmit nem kell tennie, hiszen nyereményét a rendszer automatikusan felírja kártyájára. Persze a legjobb, ha a „Gratulálunk! Ön egy wellness hétvégét nyert!” szöveget látja a SuperShop blokkon. Ez azt jelenti, hogy Önnek már biztosan jól indul a nyár. Miután ugrált egy kicsit örömében, hívja fel a SuperShop ügyfélszolgálatát, hogy megbeszélje a mini nyaralás részleteit!

Ha pedig kezében a hőn áhított szobakulcs, nincs más hátra, mint élvezni a négycsillagos szálloda kényelmét, a wellness szolgáltatásokat és a tökéletes hétvégi kikapcsolódást.

Egy wellness hétvégével jól indul a nyár

Ha nem volt szerencséje, ne csüggedjen, hiszen a fődíj megnyerésére minden nap van esélye. Kettő is, hiszen egy hónapon át napi 2 – összesen 62 – pihentető hétvége talál SuperShop kártyára, illetve kártyabirtokosra. Az esély pedig minden vásárlásnál ott van.  

Tehát mit kell tennie ahhoz, hogy idén már nyaralás előtt kipihenje magát? Csak annyit, hogy ne felejtse otthon SuperShop kártyáját.

Váltsa valóra álmait… egy wellness hétvégével!

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top