Életmód

Nyári meleg lehet ma

Csütörtökön felszakadozik a felhőzet, mindenütt kisüt a nap. Eleinte keleten néhol zápor még előfordulhat, majd ott is megszűnik a csapadék.

Csütörtökön kezdetben többnyire napos idő lesz, majd nyugat felől megnövekszik, délután fokozatosan meg is vastagszik a felhőzet, és nyugaton zápor már előfordulhat. Az élénk, a Kisalföldön néhol erős délkeleti szél éjszakára mérséklődik, majd csütörtökön főként északnyugaton és a középső országrészben megerősödik.
A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 12 fok között valószínű, a legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 22 és 27 fok között alakul.

A melegfrontra érzékenyek körében fokozódhatnak a tünetek. Alvászavarok léphetnek fel, amik ellen a Meteo Klinika meteogyógyásza este egy csésze levendulateát, vagy a párnára csepegtetett levendulaolajat javasol. A pihentető alvással a napközben esetlegesen fellépő fáradtságot is megelőzhetjük, de frissítő hatása lehet a friss levegőn, a szabadban eltöltött pár percnek is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top