Életmód

Az F&F egy nagyszabású londoni show-val mutatta be a 2013-as őszi/téli kollekcióját

Mérföldkőnek számító eseményre került sor 2013. május 16-án a legendás Somerset House-ban, mely a Londoni Divathét otthona is. Ezzel egy új fejezet nyílt a globális divatmárka, az F&F életében. A márka történetében ez az első Londonban tartott divatbemutató, melyen 600 vendég, többek között az angol és nemzetközi sajtó meghatározó véleménnyel bíró képviselői láthatták első kézből az új férfi és női kollekciót.

Az F&F egy nagyszabásű londoni show-val mutatta be a 2013-as őszi/téli kollekciójátOlyan hírességek tették tiszteletüket a bemutatón, mint a Downton Abbey sorozat sztárja, Laura Carmichael; Petra Nemcova és Tereza Maxova modellek és számos jótékonysági kampány képviselői; Denise Van Outen színésznő és műsorvezető; Heidi Range a Sugababesből, Alexandra Burke; Freema Agyeman, akit a Dr. Who sorozatból ismerhetünk; Jade Parfitt, Jasmine Guinness és Jodie Kidd modellek, valamint az MTV műsorvezető Lilah Parsons, továbbá Jessica Lowndes színésznő és barátja Tom Evans rögbijátékos.

Az F&F egy nagyszabásű londoni show-val mutatta be a 2013-as őszi/téli kollekciójátA kifutón feltűnt két világhírű modell: az egyik Jon K., az F&F 2013-as tavaszi/nyári kampányának arca, akit számtalan Tom Ford-kampányból és Ford első filmjéből, az „A Single Man”-ből is ismerhetünk.

A másik sztármodell Ruby Aldridge, aki az amerikai Vogue és a Harpers Bazaar címlapján is szerepelt már.

A 15 perces divatbemutatót Luis Rodriguez, az F&F New York-ban élő stylistja álmodta meg, a lenyűgöző hajakat pedig a Bottega Venetta AW13 inspirálta és  Aaron Carlo vezette londoni fodrászcsapat készítette.

 


Nézd meg a bemutatóról készült videónkat a következő linken:

Az F&F egy nagyszabásű londoni show-val mutatta be a 2013-as őszi/téli kollekcióját

További hírek: www.ffdivat.com

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top