Életmód

Nyáron is folytatódik a dm önkéntes programja

A dm február 1-jén indította útjára dolgozói körében az Egy nap másokért elnevezésű programot. A megmozdulás célja, hogy felhívja a közvélemény figyelmét az önkéntes munka jelentőségére. A programon ez idáig több mint 300 dolgozó vett részt. A program indulása óta több mint 100 lehetőséget gyűjtött össze a vállalat önkéntes munka végzésére. Ezeknek a lehetőségeknek közel 40 százalékát már kihasználták a dolgozók, így az ország közel 30 különböző pontján nyújtottak segítő kezet civil szervezeteknek.

Az Egy nap másokért kampány célja, hogy a dm Magyarország munkavállalói a munkaidejükből 1 napot arra fordítsanak, hogy országszerte önkéntesen, gyakorlati tudásuk felhasználásával segítsenek civil szervezeteknek, közösségeknek, ezzel is felhívva az emberek figyelmét az önkéntes munka fontosságára, s így biztosítva lehetőséget a személyes fejlődésre.

„A program fogadtatása nagyon pozitív a munkatársak körében. Akik már részt vettek a programban, kivétel nélkül nagyon jó tapasztalatokról és új élményekről számoltak be” – mondta Kanyó Roland marketing és PR-menedzser.

Az országos hálózattal rendelkező drogérialánc szeretné kihasználni területi elhelyezkedését arra, hogy önkéntes programját az ország minél több pontjára eljuttassa. „Örömmel tapasztaljuk, hogy munkatársaink nagyon kezdeményezőek, nemcsak az általunk kínált lehetőségek közül válogatnak, hanem maguk is felkeresik a helyi civil szervezeteket – tette hozzá a menedzser. – Továbbra is számítunk munkatársainkra, és bízunk benne, hogy a nyár folyamán még további településeken nyújthatunk segítő kezet, valamint várjuk olyan civil szervezetek jelentkezését is, amelyeknek szükségük van önkéntesekre.”

A programról bővebb információ kérhető az onkentes@dm-drogeriemarkt.hu e-mail címen.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top