Életmód

Időjárás: hétvégére megérkezik a nyár

Egyre több lesz a napsütés, egyre kevesebb az eső. Vasárnap 30 fok is lehet.

Csütörtökön már érezhetően melegszik az idő. Az égi kép változékony lesz: napsütéses és felhős időszakok váltják egymást, esőre, záporra, zivatarra pedig továbbra is számíthatunk. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13–17 fok között alakul, míg napközben 20–25 fok várható.

Pénteken továbbra is gyakran képződnek gomolyfelhők, viszont zápor, zivatar már csak szórványosan fordul majd elő. Az északi-északkeleti szél megélénkül. A minimum hőmérséklet 8–13 fok, a nappali maximum 23–27 fok között lehet.

Hétvégére megérkezik a nyár!

Szombaton ugyan nem kizárt a gomolyfelhő-képződés, ugyanakkor javarészt napsütéses órákban lesz részünk. Helyenként azonban még mindig lehet zápor vagy zivatar. Éjszaka  10–15 fok lesz, nappal 24–28 fokra melegedhet a levegő.

Vasárnap az ország északi–északkeleti részében lesz felhősebb az ég, és ugyanitt várható még némi csapadék. Nyárias lesz az idő, a minimum-hőmérsékletek 11–16 fok között alakulnak, nappal viszont akár már 30 fok is lehet. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top