Életmód

A férfiaknak 5 frizurájuk van egész életükben

Általában 5 különféle frizurájuk van a pasiknak, mire 32 éves korukban megtalálják az igazit. Nekünk, csajoknak ennyi nem elég.

Hát, még sosem gondolkodtunk azon, hogy a férfi ismerőseink, rokonaink hányféle frizurát hordanak életük során, pont ezért vigyorogtunk először, amikor rábukkantunk erre a szigorúan tudományos kutatásra.

Mick Jagger - évtizedek óta ilyen a haja
Mick Jagger – évtizedek óta ilyen a haja

A lényeg, hogy a férfiaknak a számítások szerint 5 azaz öt különböző frizurát viselnek, mire eljutnak a szerintük tökéleteshez. Ez viszont nagyjából 32 éves koruk körül keletkezik be, aztán kitartanak a kopaszodásukig, valaki még azon is túl. (És ezzel nem azt akarjuk mondani, hogy minden férfi kopaszodik.) Szerintem mi nem tudnánk felsorolni, hányféle frizuránk volt 32 éves korunkig…

A kutatás szerint a nők több frizurát kipróbálnak – nyilván – és nálunk a hetes a bűvös szám (na persze). Vagyis legalább ennyi frizurán keresztül jutunk el a tökéletesig. Egyébként a pasik közül minden tizedik azt mondta, azért állt meg egy frizuránál, mert a feleségének vagy a barátnőjének így tetszik. Lájk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top