Életmód

10 tipp, hogy megédesítsd a napodat!

Sokszor elég valami apróság, hogy hosszú időre mosolyt csaljon az arcunkra. Összeválogattunk 10 finomságot, ami garantáltan megszépíti a napodat!

10 tipp, hogy megédesítsd meg a napodat!1. Tudjuk jól, a csokoládé boldogsághormont termel, amitől jobban érezzük magunkat a bőrünkben. Reggel nyugodtan bekaphatsz pár kockát, hiszen a nap folyamán bőven lesz időd ledolgozni! Ne feledd, minél magasabb kakaótartalmú, annál egészségesebb!

2. Ebéd után pavlovi reflexként kívánjuk a desszertet. Bolondítsd meg kávédat alacsony zsírtartalmú tejszínhabbal, hintsd meg fahéjjal, csokireszelékkel! Így nem pilledsz el, és az édesség utáni vágyad is kielégül!

3. Ha könnyű ebédet ettél a töröknél, bátran vállalj be egy kesudiós baklavát! Kis adag, finom, ráadásul kalciumban gazdag, ezáltal hajunkat, körmünket is táplálja!

4. Munka után édes a pihenés, de a fagyi se rossz ötlet! Diétás vacsora előtt estefelé még betérhetsz a sarki cukrászdába egy jeges finomságra. Kérd felesbe, így két gombócba négy íz is belefér!

5. Megérett a meggy és a cseresznye! Hogy legyen mit uzsonnára jóízűen elcsipegetni, vegyél belőlük reggel a piacon. Biofülbevalónak sem utolsó!

6. Régen reggeliztél és még messze az ebédidő? Kanalazz be egy pohár gyümölcsjoghurtot! Kellemesen kibéleli a gyomrot, a benne lévő rostok jótékony hatással vannak egészségünkre és emésztésünkre is serkentőleg hat!

7. Ha szigorú diétád közepén támad rád a nassolási vágy, a legjobb, ha mentolos cukorkával hessegeted el, és még fel is frissülsz tőle!

10 tipp, hogy megédesítsd meg a napodat!8. Limonádé fagyival? Csak addig hangzik bizarrul, míg ki nem próbálod! A cukrozatlan facsart citromlé light vaníliafagylalttal a legfinomabb és a legkevésbé hizlaló!

9. Szabadnapos vagy és valami finomat kívánsz? Vedd elő a turmixgépet, dobj bele sokféle gyümölcsöt (szedret, málnát, almát, banánt), pár jégkockát, önts hozzá három deci sovány tejet, kis tejszínt, és már kész is az isteni shake! 

10. Munka után átugranak hozzád a csajok? A nyár leghűsítőbb koktélja, a mojito is lehet diétás, ha cukor helyett pár csepp sztíviával édesíted!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top