Életmód

Személyi edző a mobilodon

A zsebedben mindig ott lapuló mobiltelefon pár gombnyomás és egy-két letöltés után könnyedén a személyi edződdé válhat! Mobilalkalmazások segítségével még aktívabban égetheted a kalóriákat!

 

Személyi edző a mobilodonMaraton kifulladásig

Endomondo Sports Tracker

Ha futsz, bringázol, vagy inkább túrázni szeretsz, tökéletes számodra ez az app: a telefonodba beépített GPS segítségével rögzíti az útvonaladat, méri az időd, a megtett távolságot, ezekből könnyedén kiszámolja az edzés sebességét, a mozgás során elégetett kalóriákat. Ha az edzés után  szeretnél eldicsekedni teljesítményeddel, azt is megteheted: egy mozdulattal megoszthatod az edzés részleteit a közösségi oldalakon, így ismerőseid is láthatják, milyen keményen sportolsz.  

Személyi edző a mobilodonProfi formálás

Nike Training Club

Komplex edzésprogramot keresel, ami a teljes testedet átmozgatja, emellett minden testrészedre kínál valamilyen erősítő, alakformáló mozgássort? Ez a neked való alkalmazás! Lehetsz akár kezdő, középhaladó vagy haladó, a Nike Training Club mindenféle nehézségű gyakorlatot kínál, amelyek helyes kivitelezését videón nézheted meg, majd mehet az edzés, neked csak nyomnod kell, az app mindent számol helyetted.

 

Személyi edző a mobilodonTeljes testre

Daily Workouts

Minden napra más más gyakorlatokkal készül a „Daily” applikációcsalád: a teljes testedet megmozgathatod a mozgássorok segítségével, és egyáltalán nem fogsz közben unatkozni, mert mindig más és más „kínzást” eszel ki neked a program. Ha csak egy-egy testrészedre szeretnél koncentrálni, a Daily „család” többi programjára, a Daily Butt, Leg, Ab, Arm és Cardio appokra keress rá, és indulhat is a zsírgyilkolás.

Személyi edző a mobilodon

Rekordmániásoknak

Sit Ups/Push Ups/Squats/Pull Ups

Fejedbe vetted, hogy minél több felülést, fekvőtámaszt, guggolást végzel egyhuzamban? Erre is van alkalmazás, amely segít, hogy kockás has, izmos karok, formás combok tulajdonosa lehess.  Csak annyi a dolgod, hogy minden nap elindítod az appot, és végzed a gyakorlatokat, az app számol helyetted, és minden nap egy kicsivel többet csináltat veled a gyakorlatból. Segítségével hamar eljuthatsz a 0-ról a 100, 150, 200 vagy 250 felülésig, fekvőtámaszig, guggolásig és húzódzkodásig.

Személyi edző a mobilodonNyugodt tempó

Daily Yoga

Ha a jóga szerelmese vagy, de nincs időd eljárni a jógastúdióba, próbáld ki ezt a mobilalkalmazást. Az app számtalan ászánát mutat be kezdőknek és haladóknak egyaránt, a mozgáshoz halk háttérzenével szolgál, megadja a  végrehajtás pontos instrukcióit,  képekkel segít a helyes kivitelezésben. Különböző hosszúságú edzéseket választhatsz akár a teljes testre, akár a különböző testrészek erősítésére, átmozgatására koncentrálva.

Személyi edző a mobilodonTízezer lépés

Runastic Pedometer

Tudtad, hogy naponta ajánlott megtenni 10 ezer lépést, hogy kellően megmozgasd magad, és egészséges maradhass? Ezzel a lépésszámláló alkalmazással könnyedén nyomon követheted, mennyit is mész egy nap alatt: az app számolja a lépéseidet, méri és rögzíti a sebességedet – ha gyalogolsz vagy túrázni jársz, tökéletes társad lehet

Személyi edző a mobilodonBuli van!

Bollywood Dance Workout

Táncold magad vékonyra az indiai Bollywood energetizáló, táncos edzésprogramjaival! A táncos aerobik megmozgatja a teljes tested, feltölt energiával, emellett égeti a zsírt. Hogy mit kell csinálni, azt videón láthatod, így tökéletesen követhető a mozgás kivitelezése.

 

Személyi edző a mobilodonVigyázz, kész, rajt!

Nike+ Running

Ha a futás megszállottja vagy, használd ezt az igen népszerű, speciálisan futóedzésekhez tervezett appot. A program a telefon GPS-e segítségével rögzíti és térképre rajzolja, merre futottál, méri az időd, a megtett távot, kiszámolja a tempódat és az elégetett kalóriákat. Céljaidat (fogyás, kilométergyűjtés) könnyedén beállíthatod az alkalmazásban, versenyezhetsz ismerőseiddel, edzés után pedig megoszthatod a teljesítményed a közösségi oldalakon. Miért ne? Erre igazán büszke lehetsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top