Életmód

Alig szexelnek a párok a nászéjszakán

Hiába tartják életünk legboldogabb napjának, sokak számára mégsem tökéletes a befejezés.

A friss házasok 52 százaléka kihagyja a nászéjszakát – derül ki egy felmérésből, melyet a Daily Mail című brit napilap tett közzé. Olyan házaspárokat kérdeztek ki, akik az elmúlt három évben házasodtak össze.

Alig szexelnek a párok a nászéjszakán

A leggyakoribb indoklás szerint azért maradt ki a szex, mert a vőlegény túlságosan felöntött a garatra; ezt a megkérdezettek 24 százaléka vallotta. Ám a másik véglet is előfordult: a válaszolók 16 százaléka szerint azért nem volt szex, mert a menyasszony túl fáradt volt, és egyből elaludt; 13 százalék szerint az újdonsült feleség volt túl részeg a lepedőakrobatikához. Arra is akadt ugyan példa, hogy a vőlegény aludt el, de mindössze az esetek 4 százalékában.

A túlzott italozás és a fáradtság mellett más okok is adódtak a szexmentes nászéjszakára: a megkérdezettek 11 százaléka szerint a friss párnak vigyáznia kellett a gyerekekre, míg 9 százalékuk elárulta: azzal telt a nászéjszakájuk, hogy úton voltak a nászút helyszínére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top