Életmód

Belülről fakadó mosolyok

Kevés dolog is elég lehet ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben.

Ez az Activia „Belülről fakadó mosolyok” kampány reklámfilmjének forgatásán is bebizonyosodott.

A felkért hírességek – Szulák Andrea, Takács Nóra, Gianni, Katus Attila – mindegyikéből csak úgy sugárzott az életöröm és a vidámság a felvételek alatt.

Belülről fakadó mosolyok„Nagyon jó nevetni, nagyon jó olyan emberekkel együtt dolgozni, akikből árad feléd a pozitív energia” – ez a forgatás pedig ilyen volt, meséli Szulák Andrea előadóművész.

A mozgás és az egészséges táplálkozás, mint egymást kiegészítő testvérek, így volt jelen a forgatáson Katus Attila és Gianni.
„Ha valaki eleget mozgott, akkor jobb kedvvel is eszik.
Ha pedig finomat evett, akkor jobb kedvvel is áll az élethez” – véli Gianni.

Takács Nóra, szintén az együttes jelenetek felvételeit szerette a legjobban a forgatáson. Előbb táncoltak, majd tornáztak Katus Attilával.
Abban mind a négy híresség egyetértett, hogy messze az egyik legjobb hangulatban telt forgatás volt ez a mostani.

Itt betekintést nyerhetsz a kulisszatitkokba és megnézheted, milyen jó hangulatban telt a forgatás!

Nemcsak a reklámfilmben találkozhatunk ezután a hírességekkel, hanem az Activia új Facebook játékában is, ahol hetente új nyeremények várják a játékosokat. Csak az első héten közel 2 000 ember játszott, szavazott, kommentált arról, hogy számukra mit jelent az igazi mosoly.

Az Activia Bifidus Actiregularist® tartalmaz és kalciumot.<br  loading= A kalcium hozzájárul az emésztőenzimek normál működéséhez.
Az Activia a mindennapi változatos, kiegyensúlyozott étrend és egészséges ” title=”Az Activia Bifidus Actiregularist® tartalmaz és kalciumot.
A kalcium hozzájárul az emésztőenzimek normál működéséhez.
Az Activia a mindennapi változatos, kiegyensúlyozott étrend és egészséges ” />
Az Activia Bifidus Actiregularist® tartalmaz és kalciumot.
A kalcium hozzájárul az emésztőenzimek normál működéséhez.
Az Activia a mindennapi változatos, kiegyensúlyozott étrend és egészséges  életmód részeként fogyasztandó

A szerencsések a 4 híresség egy-egy meglepetés ajándékát kapják nyereményül. Például Szulák Andrea előadás belépőket, vagy Gianni éttermébe vacsora meghívást. Érdemes tehát minden héten ellátogatni az Activia Facebook oldalára, ha másért nem is, de egy őszinte mosolyért mindenképpen. Mert a mosoly akkor igazi, ha belülről fakad.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top