nlc.hu
Életmód
66 kilométerre élhet tőled a tökéletes partner

66 kilométerre élhet tőled a tökéletes partner

Van, aki csak a saját városában keresgél.

66 kilométerre élhet tőlünk a tökéletes partner, akit még nem találtunk meg – számolták ki a brit kutatók. 2000 olyan embert, akik saját bevallásuk szerint már megtalálták a párjukat, megkérdeztek arról, hogy a megismerkedésük idején milyen messze éltek egymástól, majd a válaszokból átlagot vontak, így jött ki a fenti eredmény.

A(z) “Párválasztáskor befolyásol a földrajzi távolság?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Egyáltalán nem.

A kutatásból kiderült az is, hogy a legtöbb pár vendéglátóhelyen való találkozás után jött össze, melyet a barátaik szerveztek a számukra. Minden harmadik ember pedig olyasvalakivel esett szerelembe, akivel 8 kilométeres távolságon belül élt.

A megkérdezettek 16 százaléka elismerte, hogy a távolság kezdetben problémát okozott, amikor a hosszú távú partnerét megismerte, ám három és fél hónap után megbékéltek azzal, hogy utazgatniuk kell. 18 százalék viszont leszögezte, hogy mindig is csak olyan emberrel akart kapcsolatba kezdeni, aki nem él tőle távolabb 40 kilométernél.

A válaszadók háromnegyede véli úgy, hogy a kapcsolat korai szakaszában sokat segít, ha a felek nem laknak túl messze egymástól, 36 százalék pedig legszívesebben olyasvalakivel házasodna össze, akivel ugyanazon a környéken él.  

68 százalék ugyanakkor úgy véli, hogy a távolság nem számít, ha szerelemről van szó.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top